نوشته شده توسط : memol

برای خرید پستی محصولات اینجا را کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , نرم افزارهای کاربردی KING 2010 , مجموعه فونت نگار , نرم افزارپرتابل nero burning rom , دانلود به روز رسانی آفلاین ESET , به روز رسانیNOD32 بدون اتصال به اینترنت , مترجم متن , نرم افزارKaspersky Password Manager , موسیقی , کلکسیون آلبوم های سام یوسف , آموزش تمام سازهای موسیقی , آموزشی , آموزش آشپزی و شیرینی پزی تیم مالزر , تمام کتابها و حلال المسائل مکانیک در 1 دی وی دی , آموزش زبان انگلیسی در خواب , کتاب آموزش دستور زبان انگلیسی , آموزش تمام سازهای موسیقی , آموزش تعمیرات موبایل , آموزش کامل فتوشاپ 11 - CS4 , آموزش زبان انگليسي نصرت 2 , آموزش تعمیرات موبایل , آموزش زبان انگليسي نصرت 2 , آموزش زبان انگلیسی در خواب , آموزش کامل فتوشاپ 11 - CS4 , آموزش یوگا و مدیتیشن از مبتدی تا حرفه ای , فیلم آموزشی , فیلم آموزش جوش کاری , فیلم آموزشی نجاری , فیلم شیرین کاری با موتور در فضای باز , فیلم شیرین کاری با موتور در فضای باز , مستند , مستند حیات وحش(1) 2010 در 2 DVD , فروشگاه , فروشگاه آنلاین شما , بازی کامیون , بازی , بازی The Sims 3 , بازی فرار از زندان : توطئه , بازی قایق , بازی کامیون , بازی بوکس , بازی شببیه ساز , بازی کوه وتیغ , هنری , مجموعه 40000نقاشی از نقاشان برجسته دنیا , گالری عکس 2010 , موبایل , دیکشنری موبایل , کتاب موبایل , کلکسیون بازی موبایل , دیکشنری موبایل , آنتی ویروس موبایل , کلکسیون 1000بازی موبایل2010 , ابزارهای کمکی سونی اریکسون , ابزارهای کمکی نوکیا , هندبوک , کتاب الکترونیکی , مجموعه 634 کتاب موبایل , سایت , فیلم , مستند حیات وحش(1) 2010 در 2 DVD , ,
:: بازدید از این مطلب : 560
|
امتیاز مطلب : 567
|
تعداد امتیازدهندگان : 187
|
مجموع امتیاز : 187
تاریخ انتشار : 1 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : memol

23 کلید طلائی در Google PageRank
بدون شک بزرگترین عامل موفقیت یک وب سایت گذشته از مطالب مفیدی که در آن وجود دارد، مشاهده گردیدن و یافت شدن آن توسط موتورهای جستجوی مختلف و از همه مهمتر گوگل است که دسترسی به این امر مستلزم تسلط کامل بر شیوه امتیاز دهی گوگل بر مبنای Page Rank می باشد. در ادامه به مهمترین راه های افزایش PageRank در گوگل می پردازیم با ما بمانید.

سهم گوگل از بازار جستجو امری نیست که بتوان منکر آن شد بازاری که گستردگی و روند رو به رشد آن تهدید بزرگی را برای کسب و کار های کوچکتر مرتبط با جستجو بوجود آورده است. اما در عین حال استفاده همه گیر اکثریت کاربران از این قدرتمندترین شیوه جستجو فرصت فوق العاده ای را برای صاحبان وب سایت ها فراهم آورده است تا با شناختن ابزارهای ترقی در گوگل به راحتی بر میزان بازدید و محبوبیت وب سایت خود بیافزایند. در مجموع همانطور که پیش از این نیز در مقاله مختصری به این موضوع پرداختیم، گوگل برای دستیابی به بهترین نتایج جستجو در شبکه به ابزارهایی مجهز گردیده که ساز و کار دقیق و بی نقصی را برای آن رقم زده است بدین صورت که برخلاف دیگر موتورهای جستجو در اینترنت مبنای مرتب کردن نتایج جستجو از میان صفحات بی شمار موجود در شبکه، گذشته از دو عامل وجود کلمه مورد جستجو در میان صفحات و میزان تکرار و اهمیتی که این کلمه در آن صفحات دارد، بستگی شدیدی به فاکتوری منحصر به فرد با نام Google PageRank دارد که عددی صحیح بین صفر و 10 می باشد. پس بدین ترتیب PageRank بالاتر نشان دهنده ارزش بالاتر، بازدید بیشتر و در یک کلام زندگی شیرین تر است. تاکنون روشهای فراوانی به منظور بالا بردن PageRank ارائه شده است، که کوشیده ایم مهمترین آنها را در قالب 23 سوال گرد هم جمع نمائیم:
1-آیا از PageRank صفحه خود اطلاع دارید؟

مطمئنا مهمترین و جذاب ترین بخش ماجرا عددی ست که تحت عنوان PageRank برای صفحه مورد نظر ما در نظر گرفته شده است که از راه های مختلفی می توان به آن دسترسی پیدا کرد اما راحت ترین راه دسترسی به آن استفاده از Toolbar گوگل می باشد که به راحتی و با بازدید از صفحات مختلف Rank آنها را بصورت گرافیکی در اختیار کاربر قرار می دهد.
2-آیا از الگوریتم گوگل در تعیین عدد Page Rank با اطلاع هستید؟
اساسی ترین نکته ای که در رابطه PR می بایست بدانیم این است که مبنای گوگل در محاسه PR سایت و آدرس Domain نیست و همانطور که از عنوان PageRank می توان استنباط کرد این صفحه و محتویات آن است که برای گوگل اهمیت دارد و امتیاز دهی بر مبنای سایت و نام آن صورت نمی گیرد. از این گذشته مطمئنا دانستن شیوه محاسبه عدد PR در تصمیمات ما در بهبود شرایط سایت بسیار موثر خواهد بود این شیوه همانطور که بارها گفته شده است بر اساس یک فرمول قدیمی محاسبه می شود:
PR(U) = (1-d) + d * sumV(PR(V)/N(V)) که در آن PR(U) عددی ست که بدنبال آن هستیم، D یک ضریب ثابت تناسب با مقداری در حدود 0.85 است و قسمت sumV(PR(V)/N(V))هم به مجموع PageRank صفحاتی که به صفحه مورد نظر ما لینک داده اند تقسیم بر تعداد لینک های موجود در آنها اشاره دارد. که با اینکه فرمول کاملا سر راست و ساده ای ست اما بعلت نمایش نتیجه به صورت یک عدد صحیح نمی توان جزئیات را در آن مشاهده کرد. مثلا صفحه ای که با فرمول فوق دارای رتبه 3.75 می شود با صفحه ای که دارای رتبه 3.01 است هر دو داری Rank سه می باشند.
3-آیا از Index شدن صفحات خود در گوگل با خبر هستید؟
زیر نظر گرفتن تمامی صفحات و لینک های سایت و اطمینان از ثبت کلیه صفحات توسط گوگل یکی از مهمترین وظایف یک Web Master محسوب می شود. یکی از بهترین راه های ثبت صفحات در گوگل استفاده از Toolbar گوگل و انتخاب Cached Snapshot of Page از گزینه PageRank می باشد که بدین ترتیب نسخه ای از صفحه مورد نظر در گوگل ثبت می شود. البته در بیش از 99 درصد اوقات این کار به سرعت هرچه تمام تر توسط روبات های جستجو گر گوگل و بصورت خودکار صورت گرفته است.
4-آیا صفحات بیشتری برای افزایش PageRank خود ساخته اید؟
همانطور که گفته شده گوگل برای رتبه دادن به به یک صفحه از لینک هایی که دیگر سایتها به صفحه اصلی داده اند استفاده می کند. حال اگر این لینک توسط صفحات داخلی خود یک سایت به صفحه مورد نظر داده شود می تواند در این رده بندی موثر واقع شود. پس به جای استفاده از مطالب بلند و یک پارچه بهتر است آن را به چند بخش با لینک های داخلی تقسیم کنیم. البته این ماجرا معایبی نیز دارد که در ادامه خواهد آمد.
5-آیا از PageRank خود مراقبت می کنید؟
گفتیم که گوگل برای استفاده از لینکی که در یک صفحه قرار دارد به آدرس آن صفحه و اصطلاحا Domain آن کاری ندارد پس ما می توانیم برای لینک به یک صفحه مشخص از صفحات داخلی وب سایت خودمان نیز استفاده کنیم اما این کار حکم یک چاقوی دو لبه را دارد چرا که اگر این کار را به شیوه معمولی و ساده با قرار دادن یک لینک مشابه لینک های خارجی انجام دهیم اثری کاملا معکوس داشته و موجب سقوط PageRank صفحه نیز می گردد. برای آنکه از مزیت این روش بهره گیریم و در عین حال مشکلی از لحاظ رتبه برای صفحه مورد نظرمان پیش نیاید دو روش وجود دارد که یکی استفاده از کد "nofollow" در لینک مذکور است بدین صورت که اگر بعنوان مثال قصد لینک دادن به صفحه Home.html را در صفحات داخلی داریم در کد HTML آن صفحه به این صورت عمل می کنیم:
Link Text
روش دوم که از روش اول کاملا ساده تر است استفاده از لینک بصورت یک متن غیر قابل کلیک شدن است بدین معنی که نشانی صفحه مورد نظر را بدون آنکه به فرم Hyper Link در بیاید یادداشت می کنیم.
6-آیا بالاترین PageRank خود را در راستای بهبود آن مدیریت می کنید؟



بدون شک در میان صفحات انبوه یک وب سایت برخی از صفحه ها از اهمیت بیشتر و PageRank بالاتری برخوردارند که این معمولا شامل صفحه Home Page سایت می گردد اما طبق روشی که در دو مورد بالا به آن پرداختیم برای بهبود هرچه بیشتر رتبه این صفحات بهتر است به دو نکته توجه کنیم نکته اول اینکه از صفحات داخلی دارای Rank کمتر حتما به صفحه اصلی لینک بدهیم و دوم اینکه تعداد لینک های موجود در صفحه اصلی را به حداقل ممکن محدود نمائیم.
7-چند نفر و چه کسانی به شما لینک داده اند؟

این یکی از سوالات اصلی در تعیین استراتژی جهت بالا بردن Rank صفحات محسوب می شود. برای اینکه به صفحاتی که به صفحه مورد نظر ما لینک داده اند دست پیدا کنیم می توانیم از خود گوگل استفاده کنیم بدین صورت که در باکس جستجوی آن عبارت Link:http://www.your page.com را می نویسیم که با این کار لیست مورد نظر ما به نمایش در می آید. البته این لیست شامل همه صفحات لینک داده به ما نمی باشد و کاملا بر اساس Rank صفحه لینک دهنده و تعداد لینک هایی که در آن صفحه موجود است مرتب شده است.
یکی از نکات جالب موجود در این لیست وجود موارد متعددی از خود سایت مادر است که تاکید مجددی بر تمرکز گوگل بر محتویات درونی صفحه و عدم توجه به Domain آن می باشد. تاثیر مستقیم این روش یافتن وب سایت هائی ست که در این لیست در بالاترین رتبه جای گرفته اند و در نتیجه در Rank ما بیشترین تاثیر را دارند که بدین صورت می توان به قرار دادن لینک بیشتر در سایت های مشابه برای بالا بردن هرچه بیشتر Rank اقدام کرد. بعنوان مثال: در اینجا می توانید سایت هایی که به Writeage لینک داده اند را مشاهده کنید
8- آیا به اندازه کافی از کلمات کلیدی در صفحه خود استفاده کرده اید؟
این تکراری ترین روش در بهبود PageRank، اتفاقا یکی از بهترین روش ها محسوب می شود در اینجا همانطور که می دانید می بایست کلمات کلیدی مرتبط با صفحه پیش رو را در جای مناسب خود قرار دهید که مناسب ترین جا در صفحه، مطمئنا چند خط و پاراگراف اول آن می باشد چرا که ربات های جستجو گر گوگل بلافاصله آن را می یابند و Index می نمایند. بعنوان مثال به چند خط اول همین مقاله توجه کنید در اینجا کلیدی ترین واژه های مرتبط با این مبحث نظیر : PageRank (به هر دو صورت متصل و جدا از هم)، راه های افزایش PageRank، شیوه امتیاز دهی گوگل و چند واژه کلیدی دیگر در متن گنجانیده شده اند که در بهبود رتبه این صفحه و Index شدن واژه های کلیدی آن نقش موثری را ایفا خواهند کرد.

پیش فرض
در قسمت قبل با هم هشت نکته کاربردی در رابطه با PageRank فرا گرفتیم. در ادامه قصد ادامه این مبحث و پرداختن به هشت نکته جدید را داریم با ما همراه شوید.

9- آیا کلمات کلیدی خود را مداوم چک می کنید؟

از نکات برتر موجود در موتور جستجوی گوگل تازه به تازه شدن کلمات کلیدی ثبت شده از تمامی صفحات به صورت ماهیانه است بدین صورت که گوگل هر ماه اقدام به ایندکس کردن مجدد تمامی کلمات کلیدی که از صفحات مختلف جمع آوری کرده است می کند و این می تواند منجر به یافت شدن موارد جدید توسط گوگل در صفحات مختلف گردیده و در جایگاه شما تاثیر منفی شدیدی بگذارد پس یکی از وظایف اصلی هر Webmaster چک کردن ماهیانه جایگاه کلمات کلیدی خود در گوگل است. یکی از بهترین روش های اطلاع از جایگاه ماهیانه کلمات کلیدی شما در گوگل استفاده از نرم افزار فوق العاده Web CEO می باشد این نرم افزار که دارای یک نسخه رایگان نیز می باشد می تواند رتبه کلمات کلیدی شما در نتایج جستجو را بطور مداوم نشان دهد. امکاناتی که این نرم افزار فوق العاده در اختیار شما می گذارد بسیار فراتر از مورد گفته شده است، برای اطلاع از ویژگی های این نرم افزار به صفحه ویژگی های اصلی CEO مراجعه کنید.



:: موضوعات مرتبط: سایت , افزایش سریع آمار بازدید سایت شما , افزایش بازدید بااستفاده از سایتهای اجتماعی , 15 نکته برای افزایش بازدید کننده در سایت های آماتور , مواردی که بازدید کننده را ناراضی می کند , راهکاری برای بازگرداندن بازدید کننده ها به سایتتان , افزایش آمار بازدید سایت , 23 کلید طلائی در Google PageRank , ,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 108
|
تعداد امتیازدهندگان : 34
|
مجموع امتیاز : 34
تاریخ انتشار : 17 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : memol

 

فید RSS چیست؟


ممکن است شما هم اصطلاح “فید RSS” یا “خوراک RSS” و یا سایر اینها به گوشتان خورده باشد و از آن سر در نیاورده باشید. شاید هم دنبال آن گشتید ولی در کلمات و جملات قلنبه سلمبه سایت های مختلف غرق شده اید و به نتیجه نرسیده اید. پس این مطلب برای شماست. باور کنید پس از استفاده از RSS هرگز نمیتوانید آن را ترک کنید. من در این مطلب بصورت کاملآ ساده و روان جوری که برای همه قابل فهم باشد به توضیح این مبحث میپردازم.

RSS اصلآ به چه درد میخورد؟

برای مثال شما به 20 سایت یا وبلاگ علاقه مند هستید و هر روز مطالب آن ها را میخوانید. یقینآ برای خواندن آنها سختی زیادی را متحمل میشوید. باید یکی یکی آنها را چک کنید و ممکن است یکی از آنها ازدستتان در برود. در صفحات متعدد مرورگر خودتون گم میشید و در نهایت از رسیدن به هدف اصلی خودتون که خواندن مطالب آن سایتها باشد عاجز میمانید. هر روز باید مدتی را صرف لود شدن قالب گرافیکی سایت ها کنید که ارزشی برای شما ندارند و تکراری شده اند ، فقط پهنای باند از دست میدهید… باید تبلیغات سایت ها رو تحمل کنید آن هم با سرعت اینترنت های ایران و… خوب حالا میخواین همه این دردسر ها برای همیشه تموم بشه؟ RSS اینجا به کمک شما میاد. هر سایت یا وبلاگی (به شرطی که خوراک RSS داشته باشد که اکثرآ دارند) دارای یک آدرس برای خوراک مطالبش است .
شما فقط کافیست این لینک را در مرورگر خودتون اجرا کنید تا برنامه خبرخوان شما آن را به لیست سایت هایی که شما آنها را دنبال میکنید اضافه کند. از این به بعد لازم نیست هر روز وارد زنگوله شوید تا مطالب آن را بخوانید فقط برنامه خبرخوان خودتون رو اجرا میکنید و آن با سرعت ده ها برابر فقط مطالب جدید را به شما نشان میدهد.

خوب آدرس خوراک هر سایت رو از کجا پیدا کنیم؟

در اکثر سایت ها و وبلاگ ها آیکون RSS (RSS LOGO) را در گوشه ای از سایت مشاهده میکنید. همچنین اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنید در گوشه سمت راست نوار آدرس آن علامت RSS را مشاهده میکنید که میتوانید با کلیک کردن بر روی آن فید سایت را به خبرخوان خود اضافه کنید.

Firefox Address Bar RSS Logo

این خبرخوان که میگفتی جریانش چیه ؟ از کجا باید بگیریمش؟

خبرخوان ها برنامه هایی هستند که اطلاعات بدست آمده از این فید ها را به شما نمایش میدهند. همانطور که برای گوش کردن MP3 شما میتوانید از برنامه های مختلفی استفاده کنید. برای فید هم صدها برنامه وجود دارد که من چندتا از بهترین ها را به شما معرفی میکنم.

Snarfer Logo

Snarfer : این برنامه کوچک دوست داشتنی مدت هاست که روی صفحه مانیتور من جاخوش کرده است. پشتیبانی بسیار خوب از زبان فارسی ، سادگی و سرعت فوق العاده از ویژگی های بارز این برنامه هستند.
دریافت – حجم: 474 KB

GreatNews: برنامه ای مشابه اسنرفر با کمی امکانات بیشتر و البته اندکی حجم بیشتر که به “خبرخوان باهوش” معروف است. از هر کدام بیشتر خوشتان میاید استفاده کنید.
دریافت – حجم:800 KB

GoogleReader: با همه گرینه های بالا متفاوت است و محصول غول بزرگ اینترنت ، گوگل است. تفاوت آن این است که این برنامه آنلاین است و نیازی به نصب آن بر روی سیستم نیست میتوانید با یک اکانت Gmail از آن استفاده کنید. قابلیت های بسیار زیادی دارد که در این مبحث نمی گنجد و بعدها مفصل به آنها پرداخته خواهد شد. اگر سرعت را به قدرت ترجیح میدهید استفاده از آن توصیه نمی شود (بعلت سرعت پایین ایترنت های ایران). اگر قدرت را به سرعت ترجیح میدهید یا اینترنت پرسرعت دارید قطعآ بهترین گزینه Google Reader است.
ورود به صفحه گوگل ریدروبلاگ رسمی گوگل ریدر

فهمیدم چیه ، حالا میشه بیشتر راجع بش توضیح بدی که اطلاعاتم کامل بشه؟

RSS مخفف “Really Simple Syndication” یا “Rich Site Summary” است و نوعی از داده است. و ایده آن برمیگردد به حدود 12 سال پیش که یکی از مسوولان شرکت Apple برای اولین بار آن را پایه گذاری کرد البته نه به این قصد ، هدف او تسهیل در یک سری از امور شخصی برای پروژه های شرکت بود. شرکت Netscape در سال 1999 RSS را رسمآ پایه گذاری کرد و سعی کرد در مرورگر خود به اجرا بگیرد که به موفقیت زیادی در آن بدست نیاورد به مرور زمان این فرمت داده که بر پایه زبان XML است توسط شرکت های مختلف کامل شد. و در حال حاظر به RSS 2.0 امروزی تبدیل شده است. فکر میکنم تا اینجا برای این مطلب کافیه ، در آینده به مبحث Feed بیشتر پرداخته خواهد شد.

از RSS استفاده کنید و از آن لذت ببرید

 



:: موضوعات مرتبط: سایت , ,
:: بازدید از این مطلب : 785
|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 17 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : memol

دوستان سلام. در این پست می خوام چند تا سایت معرفی کنم که از طریق اونها بتونید لوگو و بنر به سلیقه خودتون

طراحی کنید.کار کردن باهاش هم رایگان هم آسون. این سایت امکانات زیادی داره .میتونید کد  HTML بنری که

طراحی کردید رو هم دریافت کنید.در زیر چند تا از این بنر و لوگو ها که خودم طراحی کردم رو میبینید.

در ضمن با کلیک کردن روشون ،می تونید برید به اون  سایتها هم سری بزنید.

 

 

 

 

 

برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید

 

سایتی دیگر

 



:: موضوعات مرتبط: هنری , سایت , ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : 17 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : memol

بزرگترین سایت تخصصی دانلود کتاب و مجله

 

مجله ورزشی (فوتبال)

 

 

 

 

مجله مد

 

 

 

 

مجله کامپیوتر

 

 

 

 

مجله هواپیما

 

 

 

 

مجله زن و خانه

 

 

 

 

مجله هنر های دستی

 

 

 

 

مجله بافندگی

 

 

 

 

مجله خیاطی

 

 

 

 

مجله موسیقی سازهای کیبردی April 2010

 

 

 

 

مجله اتومبیل Action Auto Moto No. 176 - Avril 2010

 

 

 

 

مجله مجسمه سازی Sculpture Magazine - 2010 January

 

 

 

 

مجله موتور Transworld Motocross - March 2010

 

 

 

 

400 مجله بی نظیر دکوراسیون

 

 

 

 

رای به شادمهر

 

 

 

 

کتاب داستان اردک زشت The Ugly Duckling - 1953

 

 

 

 

گالری هنری موزه لور فرانسه

 

 

 

 

مجله طراحی داخلی منزل Interiores - #119 January 2010

 

 

 

 

400 مجله دکوراسیون منزل در سه عدد DVD

 

 

 

 

مجله خانه بهتر Better Homes - January 2010

 

 

 

 

مجله کامپیوتر Computer Active -7 January 2010

 

 

 

وصدها  مجله دیگر...............

www.magazineforu.ir/

 


 

 

 

كسب درآمد واقعي را با سايت ستمپي تجربه كنيد

:: موضوعات مرتبط: مجله , مجله هنری , مجله ورزشی , مجله مهندسی , مجله مد , دانلود , دانلود کتاب , دانلود مجله , دانلود کارتون , سایت , ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 25 ارديبهشت 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد